Mi Wi-Fi Range ExtenderPro

2x2 külső antenna és továbbfejlesztett WiFi lefedettség

 • 2*2
  külső antenna
 • Egyszerű
  beállítás
 • 300Mbps sebesség

Egyszerű WiFi elérés

Eleged van a Wi-Fi mentes zónákból? A Mi Wi-Fi Range Extender Pro segíthet neked az egyszerű és gyors hálózati csatlakozásban.
Tedd az eszközt közel a routerhez, nyomd meg a bekapcsoló gombot és várj, amíg a sárga LED villogni kezd.
Olvasd be a QR kódot az alkalmazás telepítéséhez és kövesd az utasításokat a készülék hozzáadásához.
Amikor a LED kékre vált, a csatlakoztatás sikeres.
Most már egyszerűen kihúzhatod a konnektorból az eszközt és elhelyezheted bárhol a lakásban a jobb jelminőség és lefedettség érdekében. Ráadásul ilyenkor már nincs szükség további beállításokra.

Erősítsd a vezeték nélküli hálózatot

A Mi Wi-Fi Range Extender Pro vezeték nélkül kapcsolódik a routeredhez, felerősíti és kiterjeszti a jelerősséget az otthonod minden sarkába – még a nehezen elérhető pontokra is, akár a fürdőszobában, erkélyen és hálószobában is.
Ez egy megnövekedett lefedettséget és megbízható, nagy sebességű internet elérést biztosít minden eszköznek: notebook, tablet, okostelefon, játékkonzol vagy okos TV.

2x2 külső antenna,
akár 300Mbps átviteli sebességgel

A WiFi kitejersztéseknek köszönhetően javít a játék- és a filmélményen.
A Mi Wi-Fi Range Extender Pro 2x2 külső antennával rendelkezik annak érdekében, hogy az átvitel elérhesse a 300 Mbps sebességet és a jel stabilabb legyen.
 • 2×2

  Külső antenna

 • 300

  Mbps

 • Wi-Fi

  Továbbfejlesztett lefedettség

 

16 egyidejűleg csatlakoztatott eszköz támogatása

Miután csatlakoztattad a routereddel, mindig megbízható kapcsolatod lesz akár TV-t vagy a kedvenc sorozatod nézed, akár a gyerekekkel való videós hívásokról legyen szó.

Találd meg a legjobb elhelyezést a Mi Home alkalmazás segítségével

A legjobb eredmény érdekében a Mi Wi-Fi Range Extender Pro elhelyezését valahova a WiFi router és a gyenge WiFi jellel rendelkező terület közé javasoljuk, így erős és stabil jelerősség lehet bárhol a lakásban – amit ellenőrizhetsz is a Mi Home alkalmazás segítségével.