Mi Smart LED Desk Lamp Pro a teljes asztali lefedettség és a professzionálisabb megvilágítás érdekében
1,2 m2 hatékony világítási terület a teljes irodai lefedettséghez*
Rugalmas beállítás, hogy az igény szerinti terület legyen megvilágítva
Nincs vibrálás*, nincs villódzás*, nincs káros kék fény
Professzionális asztali lámpa olvasáshoz és íráshoz*, továbbfejlesztett szemvédelemmel
Hangirányítás a két különböző hangvezérlő rendszer támogatásával*
A fényerő és a színhőmérséklet beállítása
Rugalmas háromtengelyes beállítás a teljes 3D-s megvilágításhoz*. Fejezd ki kreativitásod szabadon. Az előző generációnál nagyobb fényerőnél szabadjára engedheted kreatív inspirációidat.
Három forgatható pont, 1,2m2 terület megvilágítására tervezve
Minden szögből kielégíti a világítási igényeket
Az állítható váznak köszönhetően a teljes íróasztalt hatékonyan képes megvilágítani. Állítsd be a szöget és a fényerőt a magasságnak és a használatnak megfelelően, akár olvasol, írsz, barkácsolsz vagy számítógépet használsz.
578 lux 14 220 lux 1 081 lux Központi megvilágítás Központi megvilágítás Központi megvilágítás 125 cm 125 cm 180 cm 25 cm
A 116 mm átmérőjű, kör alakú fénykibocsátó panel professzionális LED-lámpagömbökkel kombinálva egyenletesebb fényeloszlást biztosít, még nagyobb területen is.
Élénk és valósághű színek (CRI)
Hagyd, hogy kreativitásod felragyogjon!
Élvezd a környezeted a színeket életre keltő természetes megvilágítással!
Múzeumi és orvosi minőségű CRI*
Átmenetesen szabályozható színhőmérséklet és fényerőszabályozás (2500 K és 4800 K között)
Optimális világítás minden igénynek megfelelően
90 IRC (Ra)*
A Fókusz mód védi a szemed A legtöbb időzítő funkcióval ellentétben a Fókusz mód a Pomodoro technikát használja a termelékenység fokozása érdekében. Állítsd be a Fókusz időszakot úgy, hogy a lámpa fokozatos ki- és bekapcsolással figyelmeztessen, amikor az időszak lejár. A Fókusz üzemmód csökkenti az elektronikus képernyők kék fényének az emberi szembe jutó arányát, így védi a szemet és javítja a munka hatékonyságát.
Olvasási mód, a nagyobb kényelem és a szem megerőltetése elleni védelem érdekében Merülj el a kutatásban a fókuszáltabb megvilágítással. Gyorsan lépj át egyik sorból a másikba a 4000 K semleges színhőmérsékletnek köszönhetően, amely nemcsak a figyelmet segíti, hanem a szemet is kíméli, még hosszú olvasás után is.
Professzionális, villódzásmentes szemvédelem alacsony kék fénnyel
Minden körülmények között védi a szemét
Jobb felhasználói élményt nyújt, több szakmai tanúsítvánnyal igazoltan kék fénymentes.
A német TÜV Rheinland szakmai minősítése
Alacsony kék fényű asztali lámpa, biztonságos a szemnek
Neves nemzetközi optikai intézmények által szigorúan tesztelt.
Tanúsított* szemkényelem és alacsony kék fény
A német TÜV Rheinland szakmai minősítése
Alacsony kék fényű asztali lámpa, biztonságos a szemnek
Megfelel a professzionális íróasztali lámpákra vonatkozó nemzeti szabványoknak az olvasáshoz és az íráshoz.
Professzionális világítást biztosít
Jobb megvilágítás, egyenletesebb fényeloszlás, nincs kék fény veszély így nem terheli a szemet, még hosszabb használat után sem.
Tanúsított asztali lámpa olvasáshoz és íráshoz
La lampe de bureau LED connectée Pro Mi éclaire sans scintillement, quel que soit le niveau de luminosité Pour que vous puissiez trouver l'inspiration sans distraction
Egységes megvilágítás Új világítási élmény, egyenletesebb fényeloszlással.
Oldalvilágítás az egyenletesebb fényeloszlásért
Speciálisan tervezett fényvezető lemez, amely az árnyékmentes sebészeti lámpákon* alapul, bármilyen szögből intenzív fényt biztosít.
Nincs látható hasító interferencia, ezáltal nem erőlteti meg a szemed, így hosszú időn át koncentrálhatsz a munkára.
Több mint 100 000 kalibrációs teszt
természetes fényviszonyokhoz igazítva*.
Segít a koncentrációban, amikor szükség van rá
Nappal, éjszaka, tanuláshoz, munkához vagy olvasáshoz, mindannyiunknak szüksége van fényre.
Keresd meg a megfelelő világítást, hogy segítsen koncentrálni, bármilyen tevékenységet is végzel.
Többféle okosvezérlés az egyenletes, lágy világításért Beszélj a lámpához, és legyen fény!
« OK Google, állítsd a Pro Mi csatlakoztatott LED asztali lámpát számítógépes módba» A Mi Smart LED Desk Lamp Pro egyszerűen használható, és egy gomb segítségével be- és kikapcsolhatod a lámpát, valamint beállíthatod a színhőmérsékletet és a fényerőt. A lámpa a beépített Wi-Fi moduljának köszönhetően bármilyen Wi-Fi hálózaton keresztül közvetlenül a Mi Home alkalmazáshoz is csatlakoztatható. A Mi Home alkalmazás segítségével bárhonnan beállíthatod a fényt, ütemezheted, hogy a lámpa mikor kapcsoljon be és mikor kapcsoljon ki, és számos más okosfunkciót is használhatsz.
Alexa
Application Mi Home/Xiaomi Home
« Hi Siri, állítsd minimálisra a Pro Mi csatlakoztatott LED asztali lámpa fényerejét» Egyszerű és biztonságos vezérlés érintéssel, hanggal és automatikus beállításokkal a Siri vagy a Mi Home alkalmazás segítségével az iPhone, iPad, Apple Watch vagy Mac készülékeden.
Egyszerű vezérlés
A fényerő és a színhőmérséklet egyenletes beállítása
Nyomd meg és fordítsd el a gombot Az asztali lámpa be/ki kapcsolása
Forgassa el a gombot A világítás fényerejének beállítása
Nyomd meg és tartsd lenyomva a gombot, majd forgasd el A színhőmérséklet beállítása
Nyomd meg kétszer a gombot Gyors váltás fókusz módra
A tudományon és a technológián alapuló esztétikai tervezés
Kompakt kialakítás minden környezethez
Elegáns és kifinomult kialakítás
Megbízható és tartós
25 000 óra
A lámpa élettartama*
10 000 x
Nyomáspróba a tengelyen*
10 000 x
Fáradásgátló teszt*
54 alkatrész
A tengely alkatrészei*
54 személy
Tengelytechnikus*
51 x
Tengely összeszerelése*
1,2m2 terület hatékonyan megvilágítva a teljes irodai lefedettséghez*
Rugalmas beállítás a vibrálás hatékony csökkentéséhez
Rugalmas beállítás a tükröződés hatékony csökkentése érdekében*, nincs káprázás*, nincs villódzás*, nincs káros kék fény
Professzionális asztali lámpa olvasáshoz és íráshoz*, továbbfejlesztett szemvédelemmel
Beszélj a lámpádhoz két különböző hangvezérlő rendszer* támogatásával.
A fényerő és a színhőmérséklet átmenetes beállítása
Megjegyzések: • 1,2 m2 effektív megvilágítási terület, amelyet a Qingdao Yeelink Information Technology Co., Ltd. tesztelt, az alábbi vizsgálati körülmények között: A lámpa alaptengelyének karja 19 ° -kal elfelé van döntve, a középső tengely karja 16,5 ° vízszintes szögben felemelve a lámpafejet az asztal felületével párhuzamosan kell tartani, a fényfelület és az asztalfelület között 48 cm távolságban, és a világítás maximális fényerőre van állítva.
• Teljes asztali lefedettség: A Pro Mi Connected LED asztali lámpa teljes lefedettséget biztosít egy 125 cm átmérőjű asztalhoz.
• Hatékony vakítás elleni védelem: megfelel a GB / T9473-2017 „Papírfeladatok asztali lámpáinak teljesítménykövetelményei” szabványban meghatározott tükröződésmentes követelményeknek.
A Vkan Certification & Testing Co., Ltd. tesztelte (CVC), CQC2018-1334 számú jelentés.
• Javulás az előző generációhoz képest, több mint kétszer nagyobb fényerővel *: az előző generáció a Mi LED intelligens asztali lámpára vonatkozik. A Pro Mi csatlakoztatott LED asztali lámpa maximális fényereje több mint kétszerese a Mi LED Smart asztali lámpa maximális fényerejének.
• Nincs látható vágóhatás a Yeelight laboratóriumi vizsgálati eredmények alapján. Az árnyékok számát a következő feltételek mellett rögzítik: az asztali lámpa normál munkakörülmények között az olvasó- és íróasztali lámpa normál munkahelyzetére van állítva (általában 40 cm -re az asztal felületétől), a fényfelület párhuzamos az asztal felületét, és a szabványos akadályt vízszintesen a fényforrás alá kell helyezni, 10 cm -re az asztal felületétől. A teszteredmények nem mutattak látható duplázó hatást. Ilyen körülmények között látható és jelentős duplázó hatás figyelhető meg azoknál a termékeknél, amelyek fényforrásai rúd alakúak.
• Villogásmentes (más néven nem villogó hatás, nem észlelhető szint): tesztelte a Vkan Certification & Testing Co., Ltd. (CVC), jelentés: CQC2018-1334.
• Professzionális asztali lámpa olvasáshoz és íráshoz: A Pro Mi Connected LED asztali lámpa megfelel az írásra és írásra szolgáló asztali lámpák nemzeti szabványainak, és a CQC Certification Center tanúsítványával rendelkezik. Tanúsítvány: CQC18010202694.
• A Pro Mi csatlakoztatott LED asztali lámpa két hangvezérlő rendszert támogat: a Google, az Alexa és a Siri.
• 3D világítás: A Pro Mi csatlakoztatott LED asztali lámpa három állítható forgásponttal rendelkezik. A lámpafej 45 ° -kal felfelé vagy lefelé dönthető. A lámpafej karja 30 ° -kal felfelé és 40 ° -kal lefelé dönthető. A lámpa talpa 19 ° -kal előre és 15 ° -ra hátra, valamint 30 ° -ra balra és jobbra dönthető. Ez azt jelenti, hogy az egész lámpa fel és le, balra és jobbra, előre és hátra dönthető. A 3D világítás a lámpa azon képességét jelenti, hogy hatékony megvilágítást biztosítson és biztosítson a különböző terekben a három elforgatási pont rugalmas beállításával.
• A videóban hivatkozott asztali lámpa megvilágítási értékeihez a lámpafejet párhuzamosan kell beállítani az asztal felületével. 66 cm távolságban az asztal felületére a lámpafej geometriai középpontja által kivetített központi pont megvilágítási értéke 578 lux. 48 cm távolságban a lámpafej geometriai középpontja által az asztal felületére vetített központi pont megvilágítási értéke 1081 lux. 11 cm távolságban a lámpafej geometriai középpontja által az asztal felületére vetített központi pont megvilágítási értéke 14 220 lux. A Vkan Certification & Testing Co., Ltd. tesztelte (CVC), WTS2018-23970 számú jelentés.
• Múzeumi szintű IRC: adatok a GB / T 238632009 „Múzeum világítási tervezési kódja” szerint, ahol az átlagos IRC -értéknek legalább Ra = 90 -nek kell lennie, a kiállítási színekkel, például festékekkel és színes szövetekkel szemben támasztott magas követelmények miatt.
• Orvosi szintű IRC: adatok a GB 50034-2013 „Az épületek világításának tervezési szabványa 5.2.6.