Mi Router AX1800 5-magos WiFi6 – Ez aztán a gyorsaság!
Qualcomm 5-magos chipset erőteljes, nagyvállalati szintű teljesítménnyel Erőteljes, négymagos CPU, egymagos NPU hardveres gyorsítás
4-elágazású független jelerősítő
Nagy, 256 MB-os memória
Mesh networking*
Gyors WiFi6
Xiaomi Smart Home optimalizáció
*További részleteket az alábbi szekciókban olvashatsz
Valódi stabilitás, amellyel minden pillanatban nyugodt lehetsz Qualcomm 5-magos chipset Otthoni router erősteljes, nagyvállalati szintű teljesítménnyel Állandó stabilitás, hogy könnyedén online lehess Négymagos, 64 bites A53 1,2 GHz-es processzor + egymagos 1,5 GHz-es NPU-modul, 130%-kal nagyobb számítási teljesítmény*, a CPU kihasználtsága kevesebb, mint 10% 128 csatlakoztatott eszköz esetén is, az adatfeldolgozás még erőteljesebb. Elbúcsúzhatsz a folyton megszakadó kapcsolattól és a lefagyástól.
Független Hálózati Gyorsítómotor Hardverszintű gyorsítás alacsonyabb késleltetéssel Egymagos 1,5 GHz-es NPU (hálózati gyorsítómotor), amelyet a hálózati adatforgalom feldolgozására terveztek, akár 21% -kal nagyobb átviteli sebességgel és 95% -kal alacsonyabb CPU-kihasználtsággal.* Játssz a barátaiddal online akár 4K HD videó streaminggel!
14 nm-es gyártástechnológiájú processzor Masszív erő egy kis csomagban. Elengedhetetlen egy csúcskategóriás WiFi6 router esetében, melynek alacsony az energiafogyasztása. Egyszerűbb integrálhatóság, kevesebb energiát fogyaszt, 20%-kal kevesebb hőt termel*, és hosszú távon stabilabb, mint a piacon kapható 28 nm-es chipek
Nagy, 256 MB memória Stabil csatlakozás egyszerre akár 128 eszközhöz* Xiaomi Smart Home optimalizáció Nincs lefagyás több kapcsolat esetén sem Az Mi okoseszközödet a Mi Home / Xiaomi Home alkalmazásban konfigurálhatod. Ha az eszköz először csatlakozik az internethez, nem szükséges a jelszó manuális bevitele. *maximum 128 eszköz a kombinált teljes csatlakozások száma 2.4 GHz / 5 GHz / LAN, laboratóriumi körülmények között.
A villámgyors WiFi valójában sokkal több, mint csupán gyorsabb internet
52%-kal gyorsabb elméleti átviteli ráta, Teljes gigabit ethernet portok, Élvezd a gyors WiFi6-ot Kb. 52%-kal gyorsabb vezeték nélküli sebesség, mint a népszerű AC1200 routerek és akár 1775 Mbps* kétsávos egyidejű vezeték nélküli sebesség teljes gigabites ethernet portokkal, így az átviteli sebesség minden megabitjét kihasználhatod.
Mi Router AX1800
Népszerű AC1200
*A 1775 Mbps az elméleti maximális átviteli sebesség a konkurens kétsávos 2.4 GHz és 5 GHz-nél. Az aktuális érték a környezeti hatások függvénye.
Relatív növekedés 52 %
WiFi6 magtechnológia, OFDMA hatékony átvitellel Csökkenti a hálózati torlódásokat Alacsonyabb késleltetési idő és simább kapcsolat több online eszköz csatlakoztatásával is Amikor egyszerre több eszköznek is szükséges az adatátvitel, az OFDMA technológia lehetővé teszi, hogy a router egyidőben akár 8 eszköznek is továbbítson adatot egy adott pillanatban, így kb. 66%-kal csökken a hálózat késleltetési ideje.* *A WiFi6 router esetében, amely támogatja az OFDMA technológiát, és, amely képes egyszerre több felhasználói adat továbbítására. Vétel Vétel Vétel Hagyományos WiFi5 router Egyszerre egy felhasználó adatainak továbbítására képes Vétel Várakozás Várakozás *This feature requires the terminal device to support OFDMA. In theory it can cater to eight terminal devices simultaneously. Source: Qualcomm.
Négy nagy nyereségű antenna, melyek minden irányban állíthatóak Pontos hibakeresés, kiváló elrendezéssel Nagyobb lefedettség Hosszabb átviteli távolság 4 külső, 5 dBi nagy nyereségű, többirányú antenna. Támogatja az LDPC hibajavítási algoritmust. Jelentősen javítja az interferencia-gátló képességeket és az adatátvitelre vonatkozó jel lefedettséget.
Támogatja a MESH hálózatokat Több router harékony összekapcsolása Otthonod lefedettsége zökkenőmentes a nagy sebességű WiFi6-tal Az 5 Ghz-es WiFi-t vagy hálózati kábelt használhatod hálózatépítéshez. Az elméleti maximális átviteli sebessége 1201 Mbps*, melyhez több router is csatlakozhat csillag- vagy láncalakzatban vagy vegyes vezetékes-vezeték nélküli hálózatként. Ha bármilyen változás történik a router eszközökön a hálózatban, manuálisan újrakonfigurálhatod azt a stabil hálózati élmény biztosítása érdekében. Több Mi Router AX1800 hálózatot is támogat. Kb. 4 router hálózatot támogat" *Az 1201 Mbps az 5 GHz-es WiFi vezeték nélküli hálózat maximális átviteli sebessége.* Ez a funkció 2020. július 14-ig frissítésre kerül, hogy akár négy router hálózatot is támogasson.* A terminálnak támogatnia kell a 802.11k / v protokollt. A tényleges felhasználói élmény a terminál konfigurációjától és a környezettől függ.
6 fő műszaki támogatás
Beamforming Irányított fokozott jel a nagyobb lefedettség érdekében
BSS-színezés Jelentősen továbbfejlesztett interferencia-gátló képességek
Két sáv integrációja egy sávban Automatikusan kiválasztja a legjobb frekvenciát
WPA3 Újgenerációs WiFi biztonsági előírások
MU-MIMO Simább internet-hozzáférés több felhasználó számára
IPv6 A hálózati protokollok megfelelnek az 5G-korszaknak
Ismerősebb és intelligensebb Könnyen kezelhető bárhol, bármikor
Internetbeállítások, amelyeket a szülők konfigurálhatnak Gyors és egyszerű internetbeállítások Egyszerűség, hogy a szülők hatékonyan használhassák
Valós idejű értesítések a hálózatba történő illetéktelen belépéskor Tudd meg azonnal mikor férnek hozzá a betolakodók a hálózatodhoz Valós idejű értesítéseket küldhet Támogatja az egygombos feketelistára helyezést a telefonodról
Erőteljes hűtés a stabil működés érdekében - Mindig! Nagy méretű alumínium hűtőbordákat és nagy vezetőképességű hőragasztót használnak. A felső és az alsó panelek hűtőcsatornákkal rendelkeznek a megfelelő légkonvekció érdekében, így biztosítva a router megbízható és hosszú távú működését.
Szigorú tesztelés a kiváló minőség érdekében Olyan neves tesztberendezések gyártóival dolgozunk együtt, mint a Spirent és az lxia, azért, hogy a nagyszabású tesztekben szimulálni tudjuk a szélsőséges körülményeket, illetve a különböző háztartási szcenáriókat. Mindezt azért, hogy biztosítsuk, hogy a router különböző körülmények között is stabilan működik.
Tápegységstabilitási teszt ≥ 220.000 teszt Négy szcenárió és összesen 20 prototípus összesített idejű be- és kikapcsolása
Hardver strukturális megbízhatósági teszt ≥ 54 teszt Leesés teszt, becsapódási teszt, rázkódási teszt
Flashmemória megbízhatósági teszt ≥ 100.000 teszt Flashmemória folyamatos írása/olvasása
Memória stressz-teszt ≥ 180.000 teszt Az olvasási/írási műveletek összesített száma 20 prototípuson
Több eszköz egyidejű online tesztelése 128 készülék Kombinált hozzáférés laboratóriumi környezetben
Ellenséges környezeti teszt ≥ 1000 óra Hat szcenárió és négy prototípus összesített tesztje
*A fenti oldalakon található termékképek csak illusztációk. A fizikai termék kissé eltérhet. Kérjük a tényleges termékre hivatkozzon. *A megnövelt CPU-teljesítmény tesztekben az összehasonlítás a Xiaomi Mi Router 4A Gigabit Editionnel történtek. Forrás: a Xiaomi Laboratory CPU teljesítmény riportja. *Adatok a CPU kihasználtságának növeléséről és csökkentéséről a Mi Router AX1800-hoz képest az NPU be- és kikapcsolása előtt és után. Forrás: a Xiaomi Laboratory Redmi Router AX5 tesztjelentése. *Hőadatok a CPU hőmérsékletéhez képest. Az összehasonlítás egy 28 nm-es chip hasonló környezetben való működésével történt. Forrás: a Xiaomi Laboratory Thermal tesztjelentése. *A 128 okoseszköz csatlakoztatására vonatkozó adatok a Xiaomi Laboratory Mi Router AX1800 tesztjelentéséből származnak. *Az elméleti lefedhető terület nagysága a Mi Router 4A Gigabit Edition-nel került összehasonlításra. Forrás: a Xiaomi Laboratory’s Signal Theoretical Coverage riportja. *Az elméleti átviteli sebesség a Mi Router 4A Gigabit Edition-nel került összehasonlításra. Forrás: a Mi Router AX1800 tesztriportja. *A hálózati késleltetés-csökkenési adatok a Mi Router 4A Gigabit Edition-nel kerültek összehasonlításra. Forrás: a Mi Router AX1800 tesztriportja. *A tápegység stabilitási tesztre, a hardver strukturális megbízhatósági tesztre, a memória stressz-tesztre, az ellenséges környezettesztre, és a flashmemória megbízhatósági tesztre vonatkozó adatok a Xiaomi Laboratory’s Routing Reliability tesztriportjából származnak. *Az előző oldalakon látható tartalom és funkciók állandósága nem garantált, és a helyi törvények szerint változhatnak. A termék tartalma és funkciói minden egyéb értesítés nélkül változhatnak.